Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové perníčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 467 kJ /
7 043 kcal
Bílkoviny109,52 g
– z toho živočišné bílkoviny10,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,51 g
Tuky181,36 g
– nasycené106,12 g
– nenasycené67,50 g
–– mononenasycené54,30 g
–– polynenasycené13,20 g
––– omega 31,45 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 5,02 g
Sůl4,21 g
Sacharidy1 230,32 g
– cukry643,02 g
––– laktóza1,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g cukru krystal Cukr bílý 500 g
200 ml 200 ml vroucí vody Voda 200 ml
180-200 g 180-200 g másla Máslo kravské 190 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření (dle chuti lze i více) Perníkové koření 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
800-900 g 800-900 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 850 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce medu Med nepasterovaný 126 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.