Nutriční hodnoty (Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 154,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,46 g |
Tuky | 153,79 g |
– nasycené | 87,76 g |
– nenasycené | 55,96 g |
–– mononenasycené | 49,20 g |
–– polynenasycené | 6,76 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 23,44 g |
– cukry | 9,97 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g tuňáka | Tuňák filet | 600 g |
olivový olej | Olej olivový | |
6 6 pazochů mladého zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
máslo (přepuštěné) | Máslo kravské | |
250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
100 ml 100 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |