Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 238 kJ /
2 208 kcal
Bílkoviny161,73 g
– z toho živočišné bílkoviny154,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,46 g
Tuky153,79 g
– nasycené87,76 g
– nenasycené55,96 g
–– mononenasycené49,20 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 31,09 g
Vláknina10,14 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 818 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy23,44 g
– cukry9,97 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g tuňáka Tuňák filet 600 g
olivový olej Olej olivový
6 6 pazochů mladého zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
máslo (přepuštěné) Máslo kravské
250 g 250 g květáku Květák čerstvý 250 g
100 ml 100 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
mořská sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.