Nutriční hodnoty (Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 154,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,46 g |
| Tuky | 153,79 g |
| – nasycené | 87,76 g |
| – nenasycené | 55,96 g |
| –– mononenasycené | 49,20 g |
| –– polynenasycené | 6,76 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 10,14 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 818 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 23,44 g |
| – cukry | 9,97 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g tuňáka | Tuňák filet | 600 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 6 6 pazochů mladého zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| máslo (přepuštěné) | Máslo kravské | |
| 250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
| 100 ml 100 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |