Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát se salátovou okurkou a zakysanou smetanou s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 293 kJ /
1 026 kcal
Bílkoviny61,70 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky18,50 g
– nasycené11,40 g
– nenasycené6,20 g
–– mononenasycené4,75 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy130,70 g
– cukry10,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g uvařených bílých fazolí Fazole bílé 250 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
150 ml 150 ml husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
čerstvý kopr - množství podle chuti Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
citronový pepř mletý Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.