Nutriční hodnoty (Fazolový salát se salátovou okurkou a zakysanou smetanou s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 293 kJ / 1 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 18,50 g |
– nasycené | 11,40 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 4,75 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 130,70 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g uvařených bílých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
150 ml 150 ml husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
čerstvý kopr - množství podle chuti | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř mletý | Pepř černý |