Nutriční hodnoty (Fazolový salát se salátovou okurkou a zakysanou smetanou s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 293 kJ / 1 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 18,50 g |
| – nasycené | 11,40 g |
| – nenasycené | 6,20 g |
| –– mononenasycené | 4,75 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 130,70 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g uvařených bílých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 150 ml 150 ml husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| čerstvý kopr - množství podle chuti | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř mletý | Pepř černý |