Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 012 kJ / 4 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,26 g |
Tuky | 158,15 g |
– nasycené | 91,49 g |
– nenasycené | 57,95 g |
–– mononenasycené | 47,83 g |
–– polynenasycené | 10,12 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 46,54 g |
Cholesterol | 882 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 567,11 g |
– cukry | 241,34 g |
––– laktóza | 3,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g brambor uvařených den předem | Brambor zimní | 200 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
strouhaný perník na posyp těsta | Perník strouhaný | |
máslo na vymazání koláčové formy | Máslo kravské | |
bílek na potření | Vaječný bílek | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
rozinky | Rozinky | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |