Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s jablky a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 012 kJ /
4 066 kcal
Bílkoviny70,27 g
– z toho živočišné bílkoviny15,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,26 g
Tuky158,15 g
– nasycené91,49 g
– nenasycené57,95 g
–– mononenasycené47,83 g
–– polynenasycené10,12 g
––– omega 31,26 g
Vláknina46,54 g
Cholesterol 882 mg
Sodík 280 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy567,11 g
– cukry241,34 g
––– laktóza3,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g brambor uvařených den předem Brambor zimní 200 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
strouhaný perník na posyp těsta Perník strouhaný
máslo na vymazání koláčové formy Máslo kravské
bílek na potření Vaječný bílek
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
rozinky Rozinky
vlašské ořechy Vlašské ořechy
cukr krupice Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.