Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 969 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 255,57 g |
– nasycené | 123,04 g |
– nenasycené | 118,60 g |
–– mononenasycené | 101,67 g |
–– polynenasycené | 16,93 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 9,05 g |
Sacharidy | 25,08 g |
– cukry | 5,68 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák středně velký | Květák čerstvý | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
200 g 200 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pažitka nebo petrželka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo na vymazání mísy mísy | Máslo kravské |