Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na mrkvi s kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 139 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 41,65 g |
| – nasycené | 8,64 g |
| – nenasycené | 25,01 g |
| –– mononenasycené | 15,90 g |
| –– polynenasycené | 9,11 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 800 g |
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1/2 balení 1/2 balení mražené baby mrkvičky | Baby karotka | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 1 bezlepkový zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek vody (cca 2 dl) | Voda | 250 ml |