Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na paprice se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie591 kJ /
141 kcal
Bílkoviny4,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,24 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené1,10 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,47 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení filé Treska filet
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
asi 6 6 středně velkých žampionů Žampion čerstvý
lžíce lžíce mleté papriky Paprika červená sušená
kousek kousek másla + olej Máslo kravské
1 1 smetana + lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
asi 1/4 l asi 1/4 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.