Nutriční hodnoty (Rybí filé na paprice se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,47 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení filé | Treska filet | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
asi 6 6 středně velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
lžíce lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
kousek kousek másla + olej | Máslo kravské | |
1 1 smetana + lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
asi 1/4 l asi 1/4 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |