Nutriční hodnoty (Rybí filé na paprice se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 591 kJ / 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,47 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení filé | Treska filet | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| asi 6 6 středně velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| lžíce lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| kousek kousek másla + olej | Máslo kravské | |
| 1 1 smetana + lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| asi 1/4 l asi 1/4 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |