Nutriční hodnoty (Steak s tuřínovými hranolky a salátem z pomeranče a fenyklu podle The 1:1 Diet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 039 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 30,75 g |
| – nasycené | 28,21 g |
| – nenasycené | 2,54 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 918 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 94,00 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g tuřínu, oloupaný a nakrájený na tenké hranolky | Hranolky fritované | 200 g |
| malé větvičky větvičky rozmarýnu, tymiánu nebo šalvěje | Tymián sušený | |
| 150 g 150 g fenyklu | Fenykl hlíza | 150 g |
| 1 1 střední pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 4 4 černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| dužina z ½ granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 2 2 x 120 g hovězího masa na rumpsteak | Hovězí kýta | |
| sůl a čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |