Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s křepelčími vajíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 118 kJ /
506 kcal
Bílkoviny5,35 g
– z toho živočišné bílkoviny3,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky45,10 g
– nasycené28,90 g
– nenasycené15,60 g
–– mononenasycené13,40 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,36 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,60 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
600 ml 600 ml kuřecího vývaru /zeleninový Vývar kuřecí 600 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
6 6 křepelčích vajíček / 2 na porci Vejce křepelčí
1 lžíce 1 lžíce zelených bobů nebo hrášku Bob obecný sušený
libeček, pažitku nebo petrželku. Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.