Nutriční hodnoty (Pórková polévka s křepelčími vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 118 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 45,10 g |
– nasycené | 28,90 g |
– nenasycené | 15,60 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
600 ml 600 ml kuřecího vývaru /zeleninový | Vývar kuřecí | 600 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
6 6 křepelčích vajíček / 2 na porci | Vejce křepelčí | |
1 lžíce 1 lžíce zelených bobů nebo hrášku | Bob obecný sušený | |
libeček, pažitku nebo petrželku. | Pažitka čerstvá |