Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Máslové kuře z indické kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 808 kJ /
1 866 kcal
Bílkoviny13,15 g
– z toho živočišné bílkoviny5,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,74 g
Tuky172,81 g
– nasycené110,02 g
– nenasycené57,27 g
–– mononenasycené51,66 g
–– polynenasycené5,61 g
––– omega 30,98 g
Vláknina20,32 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy56,35 g
– cukry29,94 g
––– laktóza6,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehenní špalíky s kůží
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
3 lžíce 3 lžíce přepuštěného másla Ghí 45 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička koření garam masala Garam masala 5 g
1 lžička 1 lžička mletého kardamomu Kardamom prášek 5 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
6 6 zralých čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
kuřecí vývar na podlití Vývar kuřecí
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
60-100 g 60-100 g kostiček studeného másla Máslo kravské 80 g
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.