Nutriční hodnoty (Margaritta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 083 kJ / 2 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,76 g |
| Tuky | 9,06 g |
| – nasycené | 1,67 g |
| – nenasycené | 4,87 g |
| –– mononenasycené | 1,26 g |
| –– polynenasycené | 3,62 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 97,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 556,60 g |
| – cukry | 462,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg čerstvá dobře uzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 4000 g |
| 2 palice 2 palice česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
| 2 2 větší cibule nebo 10 šalotek | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 větší svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 až 3 kousků zázvoru (asi velikosti vlašského ořechu no prostě podle velikosti těch výrůstků na zázvoru) | Zázvor sušený | |
| 2 2 až 3 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| pepř bílý | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| oregano | Oregano sušené |