Nutriční hodnoty (Bramborový paprikáš s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 010 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 100,32 g |
| – nasycené | 48,42 g |
| – nenasycené | 50,39 g |
| –– mononenasycené | 42,36 g |
| –– polynenasycené | 8,03 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 11,47 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 57,67 g |
| – cukry | 7,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny nebo klobásy | Špek | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce maďarského koření na guláš | Koření Argentina | |
| pálivou papriku dle chuti (nebo 1 feferonku) | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kuřecí vývar nebo voda na podlití. | Vývar kuřecí | |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |