Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po domažlicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 228 kJ / 1 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
| Tuky | 38,21 g |
| – nasycené | 13,68 g |
| – nenasycené | 16,74 g |
| –– mononenasycené | 14,01 g |
| –– polynenasycené | 2,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 7,44 g |
| Cholesterol | 535 mg |
| Sodík | 461 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 8,92 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa z plece | Vepřová kýta | 600 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 uvařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trochu trochu mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |