Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s čabajkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 304 kJ / 790 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 67,57 g |
| – nasycené | 27,17 g |
| – nenasycené | 33,11 g |
| –– mononenasycené | 26,46 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 818 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 řízky z krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1 1 čabajka | Klobása | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |