Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s čabajkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 304 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 67,57 g |
– nasycené | 27,17 g |
– nenasycené | 33,11 g |
–– mononenasycené | 26,46 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 řízky z krkovice | Vepřová krkovice | |
1 1 čabajka | Klobása | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |