Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-ořechový pohár)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 337 kJ /
1 037 kcal
Bílkoviny28,27 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,40 g
Tuky57,93 g
– nasycené9,44 g
– nenasycené40,66 g
–– mononenasycené6,82 g
–– polynenasycené33,84 g
––– omega 35,40 g
Vláknina21,04 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy90,02 g
– cukry38,12 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
3 lžičky 3 lžičky skořice Skořice ceylonská 24 g
70 g 70 g ořechů Vlašské ořechy 70 g
40 g 40 g ovesných vloček Vločky ovesné 40 g
200 ml 200 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šlehačka na ozdobu (nemusí být) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.