Nutriční hodnoty (Jablkovo-ořechový pohár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
| Tuky | 57,93 g |
| – nasycené | 9,44 g |
| – nenasycené | 40,66 g |
| –– mononenasycené | 6,82 g |
| –– polynenasycené | 33,84 g |
| ––– omega 3 | 5,40 g |
| Vláknina | 21,04 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 90,02 g |
| – cukry | 38,12 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
| 70 g 70 g ořechů | Vlašské ořechy | 70 g |
| 40 g 40 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
| 200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| šlehačka na ozdobu (nemusí být) | Šlehačka 35% |