Nutriční hodnoty (Bezlepkový koláč s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 11 197 kJ / 2 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 134,42 g |
– nasycené | 78,44 g |
– nenasycené | 45,26 g |
–– mononenasycené | 40,56 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 14,02 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 299,94 g |
– cukry | 112,44 g |
––– laktóza | 12,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g casillo farina bezlepkové mouky na koláče | Mouka pohanková | 200 g |
130 g 130 g studeného másla | Máslo kravské | 130 g |
3 lžíce 3 lžíce hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkové esence | Aroma vanilkové | 5 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
8 lžic 8 lžic agáve sirupu (nebo čekankového) | Sirup agávový | 120 ml |
2 lžíce 2 lžíce maizeny | Škrob kukuřičný | 30 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
ovoce (podle chuti) | Jahody čerstvé | |
1 hrst 1 hrst polohrubé bezlepkové mouky | Mouka pohanková | |
1 hrst 1 hrst krupicového cukru | Cukr bílý | |
cca 1 cm cca 1 cm proužek másla | Máslo kravské | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |