Nutriční hodnoty (Dušené zelí s cuketou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 380 kJ / 1 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 83,55 g |
| – nasycené | 40,52 g |
| – nenasycené | 41,74 g |
| –– mononenasycené | 34,99 g |
| –– polynenasycené | 6,75 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 50,48 g |
| – cukry | 26,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 1 1 střední brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 80 g 80 g špeku | Špek | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |