Nutriční hodnoty (Panenka na houbách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,92 g |
| Tuky | 22,77 g |
| – nasycené | 14,39 g |
| – nenasycené | 6,87 g |
| –– mononenasycené | 5,79 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 30,96 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 83,82 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 250 g 250 g hub (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 čtvercový tavený sýr Apetito s houbovou příchutí | Sýr tavený | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření gyros | Provensálské koření | 10 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |