Nutriční hodnoty (Masovo bramborové "karbanátky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 20,01 g |
– nasycené | 4,57 g |
– nenasycené | 10,22 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 8,76 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 37,90 g |
– cukry | 5,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
3 3 střední brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 hrst 1 hrst nasekané petželky | ||
2 2 plné lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření (nebo koření na pečeni) | Grilovací koření | 15 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 lžíce celerového salátu ze sklenice | Salát hlávkový čerstvý | |
olej na smažení | Olej řepkový |