Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cibuli s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 342 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 201,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 42,50 g |
| – nasycené | 10,47 g |
| – nenasycené | 21,17 g |
| –– mononenasycené | 18,38 g |
| –– polynenasycené | 2,78 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 3 3 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vařená rýže | Rýže bílá |