Nutriční hodnoty (Jáhly s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 221 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,20 g |
Tuky | 46,42 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 31,66 g |
–– mononenasycené | 20,33 g |
–– polynenasycené | 11,33 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 226,97 g |
– cukry | 47,45 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 čerstvé fíky | Fíky čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
skořice | Skořice ceylonská |