Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 221 kJ /
1 487 kcal
Bílkoviny28,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,20 g
Tuky46,42 g
– nasycené13,02 g
– nenasycené31,66 g
–– mononenasycené20,33 g
–– polynenasycené11,33 g
––– omega 31,95 g
Vláknina23,90 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy226,97 g
– cukry47,45 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 čerstvé fíky Fíky čerstvé
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.