Nutriční hodnoty (Jáhly s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 221 kJ / 1 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,20 g |
| Tuky | 46,42 g |
| – nasycené | 13,02 g |
| – nenasycené | 31,66 g |
| –– mononenasycené | 20,33 g |
| –– polynenasycené | 11,33 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 23,90 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 226,97 g |
| – cukry | 47,45 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 čerstvé fíky | Fíky čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| skořice | Skořice ceylonská |