Nutriční hodnoty (Vepřové maso na česneku, cuketové zelí a karlovarský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 703 kJ / 3 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,89 g |
Tuky | 172,53 g |
– nasycené | 74,11 g |
– nenasycené | 82,53 g |
–– mononenasycené | 68,14 g |
–– polynenasycené | 14,39 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 11,51 g |
Sacharidy | 266,41 g |
– cukry | 40,11 g |
––– laktóza | 7,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g prorostlé anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
trochu trochu vývaru | Vývar masový | |
1 1 velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
350 g 350 g rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá |