Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na česneku, cuketové zelí a karlovarský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 703 kJ /
3 514 kcal
Bílkoviny211,77 g
– z toho živočišné bílkoviny171,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,89 g
Tuky172,53 g
– nasycené74,11 g
– nenasycené82,53 g
–– mononenasycené68,14 g
–– polynenasycené14,39 g
––– omega 31,03 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 4,79 g
Sůl11,51 g
Sacharidy266,41 g
– cukry40,11 g
––– laktóza7,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového karé Vepřová kotleta bez kosti 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g prorostlé anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
trochu trochu vývaru Vývar masový
1 1 velká cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
350 g 350 g rohlíků Rohlík pšeničný bílý 350 g
sůl Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
hrst hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.