Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 688 kJ / 3 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,25 g |
Tuky | 131,93 g |
– nasycené | 76,25 g |
– nenasycené | 49,86 g |
–– mononenasycené | 41,26 g |
–– polynenasycené | 8,59 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 39,60 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 476,68 g |
– cukry | 189,41 g |
––– laktóza | 7,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
130 ml 130 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
povidla | Povidla | |
rum | Rum | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
skořice | Skořice ceylonská |