Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 688 kJ / 3 511 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,24 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,25 g | 
| Tuky | 131,93 g | 
| – nasycené | 76,25 g | 
| – nenasycené | 49,86 g | 
| –– mononenasycené | 41,26 g | 
| –– polynenasycené | 8,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,83 g | 
| Vláknina | 39,60 g | 
| Cholesterol | 586 mg | 
| Sodík | 198 mg | 
| Sůl | 0,34 g | 
| Sacharidy | 476,68 g | 
| – cukry | 189,41 g | 
| ––– laktóza | 7,33 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g | 
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g | 
| 130 ml 130 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml | 
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| povidla | Povidla | |
| rum | Rum | |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g | 
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g | 
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| skořice | Skořice ceylonská | 
 
	