Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 688 kJ /
3 511 kcal
Bílkoviny63,49 g
– z toho živočišné bílkoviny14,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,25 g
Tuky131,93 g
– nasycené76,25 g
– nenasycené49,86 g
–– mononenasycené41,26 g
–– polynenasycené8,59 g
––– omega 30,83 g
Vláknina39,60 g
Cholesterol 586 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy476,68 g
– cukry189,41 g
––– laktóza7,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
130 ml 130 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
povidla Povidla
rum Rum
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
ořechy Vlašské ořechy
skořice Skořice ceylonská
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.