Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská vepřová kýta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 638 kJ /
1 109 kcal
Bílkoviny122,96 g
– z toho živočišné bílkoviny117,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky30,29 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené14,63 g
–– mononenasycené11,90 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy12,05 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 plná lžíce Solamylu Bramborový škrob
20 dkg 20 dkg žampiónů Žampion čerstvý 200 g
olivový olej Olej olivový
100 ml 100 ml Koňaku Brandy 100 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
trochu trochu Vegety Kořenící směs sypká
sladká smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.