Nutriční hodnoty (Francouzská vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 30,29 g |
– nasycené | 7,64 g |
– nenasycené | 14,63 g |
–– mononenasycené | 11,90 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 672 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 12,05 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 plná lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
20 dkg 20 dkg žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
olivový olej | Olej olivový | |
100 ml 100 ml Koňaku | Brandy | 100 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu Vegety | Kořenící směs sypká | |
sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% |