Nutriční hodnoty (Švýcarský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 008 kJ / 2 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 113,26 g |
– nasycené | 61,79 g |
– nenasycené | 41,00 g |
–– mononenasycené | 34,15 g |
–– polynenasycené | 6,85 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 196,08 g |
– cukry | 23,98 g |
––– laktóza | 11,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 plná lžíce kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
5 lžic 5 lžic rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce studené vody | Voda | 72 ml |
sůl | Sůl mořská | |
125 g 125 g plnotučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 125 g |
50 g 50 g strouhaného Ementálu | Ementál | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2/3 šálku 2/3 šálku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 166.6666716337204 ml |