Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 008 kJ /
2 153 kcal
Bílkoviny83,56 g
– z toho živočišné bílkoviny54,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky113,26 g
– nasycené61,79 g
– nenasycené41,00 g
–– mononenasycené34,15 g
–– polynenasycené6,85 g
––– omega 30,85 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 919 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy196,08 g
– cukry23,98 g
––– laktóza11,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 šálek 1 šálek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 plná lžíce kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
4 lžíce 4 lžíce studené vody Voda 72 ml
sůl Sůl mořská
125 g 125 g plnotučného tvarohu Tvaroh plnotučný 125 g
50 g 50 g strouhaného Ementálu Ementál 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2/3 šálku 2/3 šálku smetany Smetana kravská sladká 12% 166.6666716337204 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.