Nutriční hodnoty (Mrkvovo-celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 3,62 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 2,53 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 53,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,50 g |
| Sůl | 11,08 g |
| Sacharidy | 74,04 g |
| – cukry | 47,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 1 bulva 1 bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| voda | Voda | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený |