Nutriční hodnoty (Medové krevety (s topinkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 183 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 25,18 g |
| – nasycené | 2,16 g |
| – nenasycené | 21,44 g |
| –– mononenasycené | 15,07 g |
| –– polynenasycené | 6,37 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 3,04 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 129,36 g |
| – cukry | 113,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krevet (oloupané, vyčištěné, s ocáskem) | Krevety loupané | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
| 2 2 topinky |