Nutriční hodnoty (Medové krevety (s topinkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 183 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 25,18 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 21,44 g |
–– mononenasycené | 15,07 g |
–– polynenasycené | 6,37 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 3,04 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 129,36 g |
– cukry | 113,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krevet (oloupané, vyčištěné, s ocáskem) | Krevety loupané | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
2 2 topinky |