Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s modrým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 916 kJ / 2 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,18 g |
| Tuky | 122,40 g |
| – nasycené | 79,02 g |
| – nenasycené | 41,15 g |
| –– mononenasycené | 35,78 g |
| –– polynenasycené | 5,37 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 280,37 g |
| – cukry | 31,33 g |
| ––– laktóza | 2,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g rýže na rizoto | Rýže bílá | 300 g |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 l 1 l vývaru (drůbeží, zeleninový) | Vývar masový | 1000 ml |
| 100 g 100 g modrého sýru (gorgonzola, niva) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 2 hrsti 2 hrsti sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| sůl | Sůl mořská |