Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s modrým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 916 kJ /
2 609 kcal
Bílkoviny56,21 g
– z toho živočišné bílkoviny29,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,18 g
Tuky122,40 g
– nasycené79,02 g
– nenasycené41,15 g
–– mononenasycené35,78 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,93 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,09 g
Sacharidy280,37 g
– cukry31,33 g
––– laktóza2,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g rýže na rizoto Rýže bílá 300 g
200 ml 200 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 l 1 l vývaru (drůbeží, zeleninový) Vývar masový 1000 ml
100 g 100 g modrého sýru (gorgonzola, niva) Niva 50% t. v s. 100 g
2 hrsti 2 hrsti sušených brusinek Brusinky sušené
400 g 400 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 400 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.