Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s modrým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 916 kJ / 2 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,18 g |
Tuky | 122,40 g |
– nasycené | 79,02 g |
– nenasycené | 41,15 g |
–– mononenasycené | 35,78 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 280,37 g |
– cukry | 31,33 g |
––– laktóza | 2,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g rýže na rizoto | Rýže bílá | 300 g |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 l 1 l vývaru (drůbeží, zeleninový) | Vývar masový | 1000 ml |
100 g 100 g modrého sýru (gorgonzola, niva) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti sušených brusinek | Brusinky sušené | |
400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
sůl | Sůl mořská |