Nutriční hodnoty (Teplý salát z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 11,62 g |
| – nasycené | 1,62 g |
| – nenasycené | 9,78 g |
| –– mononenasycené | 8,07 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 19,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,97 g |
| – cukry | 19,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 210 210 g červené čočky drobnozrnné (250 ml hrnek) | Čočka červená neloupaná | |
| 1 lžíce 1 lžíce čubrice (nebo italské bylinky) | Čubrica | |
| 40 g 40 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 40 g |
| 12 12 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 360 g |
| 80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy (nebo citronové) | Šťáva z limetky | 15 ml |
| 2 snítky 2 snítky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| jedlá soda | Jedlá soda |