Nutriční hodnoty (Ovocný koláč s vanilkovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 690 kJ / 3 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,99 g |
| Tuky | 84,08 g |
| – nasycené | 39,76 g |
| – nenasycené | 33,61 g |
| –– mononenasycené | 26,76 g |
| –– polynenasycené | 6,85 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 14,48 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 607 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 543,50 g |
| – cukry | 363,90 g |
| ––– laktóza | 24,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 g 400 g drobného ovoce | Jahody čerstvé | 400 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 100-150 g 100-150 g cukru | Cukr bílý | 125 g |