Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 056 kJ /
491 kcal
Bílkoviny27,67 g
– z toho živočišné bílkoviny27,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,76 g
– nasycené17,80 g
– nenasycené14,86 g
–– mononenasycené10,12 g
–– polynenasycené4,74 g
––– omega 30,66 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy10,22 g
– cukry3,82 g
––– laktóza3,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 paliček 10 paliček zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 tenké plátky másla Máslo kravské 2 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší hrst hrášku Hrášek zelený
1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1500 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
červený pepř Pepř černý
1 kousek 1 kousek kapie Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.