Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 056 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,76 g |
– nasycené | 17,80 g |
– nenasycené | 14,86 g |
–– mononenasycené | 10,12 g |
–– polynenasycené | 4,74 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 10,22 g |
– cukry | 3,82 g |
––– laktóza | 3,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 paliček 10 paliček zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 menší hrst hrášku | Hrášek zelený | |
1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1500 ml |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
červený pepř | Pepř černý | |
1 kousek 1 kousek kapie | Paprika červená čerstvá |