Nutriční hodnoty (Těstoviny s brokolicí, sugem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 678 kJ / 1 118 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g | 
| Tuky | 31,46 g | 
| – nasycené | 7,71 g | 
| – nenasycené | 20,75 g | 
| –– mononenasycené | 17,47 g | 
| –– polynenasycené | 3,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,27 g | 
| Vláknina | 18,01 g | 
| Cholesterol | 9 mg | 
| Sodík | 212 mg | 
| Sůl | 0,45 g | 
| Sacharidy | 160,19 g | 
| – cukry | 8,98 g | 
| ––– laktóza | 0,45 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce suga | Sugo | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 nakládaná sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |