Nutriční hodnoty (Buřtobramboráš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 791 kJ / 1 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,87 g |
Tuky | 72,62 g |
– nasycené | 33,23 g |
– nenasycené | 37,87 g |
–– mononenasycené | 30,81 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 40,87 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 144,63 g |
– cukry | 24,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sádlo | Sádlo vepřové | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
80 g 80 g špeku | Špek | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
2 2 špekáčky | Špekáček | |
1/2 1/2 vepřové konzervy | Vepřové maso sterilované | |
trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
vývar na podlití (nebo horká voda) | Vývar masový | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce papriky sladké | Paprika červená sušená | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cibule | Cibule čerstvá | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř | Pepř černý | |