Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buřtobramboráš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 791 kJ /
1 384 kcal
Bílkoviny22,67 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,87 g
Tuky72,62 g
– nasycené33,23 g
– nenasycené37,87 g
–– mononenasycené30,81 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,13 g
Vláknina40,87 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,36 g
Sůl3,20 g
Sacharidy144,63 g
– cukry24,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sádlo Sádlo vepřové
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
80 g 80 g špeku Špek 80 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
2 2 špekáčky Špekáček
1/2 1/2 vepřové konzervy Vepřové maso sterilované
trochu trochu mouky Mouka pšeničná hladká
vývar na podlití (nebo horká voda) Vývar masový
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 lžíce 1 lžíce papriky sladké Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce majoránky Majoránka sušená 40 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
cibule Cibule čerstvá
hořčice Hořčice plnotučná
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.