Nutriční hodnoty (Vaječný salát s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 30,47 g |
– nasycené | 7,29 g |
– nenasycené | 14,01 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 37,30 g |
– cukry | 2,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
majonéza | Majonéza | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |