Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječný salát s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 465 kJ /
589 kcal
Bílkoviny39,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,42 g
Tuky30,47 g
– nasycené7,29 g
– nenasycené14,01 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,13 g
Vláknina5,38 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 411 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy37,30 g
– cukry2,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
majonéza Majonéza
kopr Kopr nať čerstvý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.