Nutriční hodnoty (Vaječný salát s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 30,47 g |
| – nasycené | 7,29 g |
| – nenasycené | 14,01 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 5,38 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 37,30 g |
| – cukry | 2,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| majonéza | Majonéza | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |