Nutriční hodnoty (Koblihy "srdce" s karamelovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 084 kJ / 4 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,75 g |
| Tuky | 74,08 g |
| – nasycené | 36,01 g |
| – nenasycené | 30,25 g |
| –– mononenasycené | 22,01 g |
| –– polynenasycené | 8,24 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 781 mg |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 731,36 g |
| – cukry | 389,63 g |
| ––– laktóza | 12,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 35 g 35 g droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| žloutkový krém (créme patissiere) viz poznámka | Smetana kravská sladká 35% |