Nutriční hodnoty (Jahodovo-čokoládová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 150 kJ / 4 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 162,12 g |
| – nasycené | 18,03 g |
| – nenasycené | 128,30 g |
| –– mononenasycené | 90,95 g |
| –– polynenasycené | 37,35 g |
| ––– omega 3 | 10,37 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 578 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 563,53 g |
| – cukry | 196,13 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 125 ml 125 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| trochu trochu rumu | Rum | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
| jahody (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk | Margarín |