Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 752 kJ / 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 63,62 g |
| – nasycené | 12,65 g |
| – nenasycené | 37,04 g |
| –– mononenasycené | 19,72 g |
| –– polynenasycené | 17,32 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 769 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 28,40 g |
| – cukry | 19,65 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g vařeného uzeného masa (nebo šunky) | Vepřová plec uzená | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cottage sýra | Cottage | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka (nebo listová petrželka) | Pažitka čerstvá |