Nutriční hodnoty (Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 154 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 59,20 g |
– nasycené | 22,32 g |
– nenasycené | 29,82 g |
–– mononenasycené | 17,11 g |
–– polynenasycené | 12,71 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,50 g |
– cukry | 4,08 g |
––– laktóza | 0,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety pstruha duhového (růžového) | Pstruh | 400 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
citronová šťáva a kůra | Šťáva z citrónu | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
8 8 výhonků zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
4 4 menší brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 lístky 4 lístky hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá |