Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí ravioly se špenátem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 115 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny54,73 g
– z toho živočišné bílkoviny18,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,59 g
Tuky85,44 g
– nasycené31,60 g
– nenasycené45,83 g
–– mononenasycené37,47 g
–– polynenasycené8,37 g
––– omega 30,35 g
Vláknina35,87 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,68 g
Sacharidy163,22 g
– cukry12,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 200 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
80 ml 80 ml vody (podle potřeby) Voda 80 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g anglické slaniny Anglická slanina 60 g
3 hrsti 3 hrsti čerstvého baby špenátu Baby špenát
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vajíčko na potření těsta Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.