Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 985 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
| Tuky | 25,48 g |
| – nasycené | 16,08 g |
| – nenasycené | 8,92 g |
| –– mononenasycené | 7,89 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,07 g |
| – cukry | 3,99 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 lžíce 4 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| konzerva konzerva sterilované zeleniny (hrášek s kukuřicí a mrkví) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |