Nutriční hodnoty (Rybí salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 537 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 71,85 g |
| – nasycené | 18,28 g |
| – nenasycené | 49,53 g |
| –– mononenasycené | 24,40 g |
| –– polynenasycené | 25,13 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 16,30 g |
| Sacharidy | 43,53 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí nebo 300 g vařených | Fazole červená ledvina | |
| 300 g 300 g ryb herinků | Slaneček | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 rajská jablíčka | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| trochu trochu kopru | Kopr nať čerstvý | |
| trochu trochu zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| 1/2 svazku 1/2 svazku zelené petrželky | Petržel nať čerstvá |