Nutriční hodnoty (Vepřová plec na hlívě a argentinském koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 35,48 g |
| – nasycené | 14,17 g |
| – nenasycené | 17,78 g |
| –– mononenasycené | 14,55 g |
| –– polynenasycené | 3,22 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 6,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové plece | Vepřová plec | 300 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce argentinského koření | Pepř černý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
| vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
| nasekaná nať petržele | Petržel kořenová čerstvá |