Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na hlívě a argentinském koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 976 kJ /
711 kcal
Bílkoviny65,91 g
– z toho živočišné bílkoviny60,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,76 g
Tuky35,48 g
– nasycené14,17 g
– nenasycené17,78 g
–– mononenasycené14,55 g
–– polynenasycené3,22 g
––– omega 30,09 g
Vláknina14,16 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy26,20 g
– cukry6,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece Vepřová plec 300 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce argentinského koření Pepř černý 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na obalení Mouka pšeničná hladká 10 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 22.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
vývar na podlití (nebo voda) Vývar masový
nasekaná nať petržele Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.