Nutriční hodnoty (Vepřová plec na hlívě a argentinském koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 35,48 g |
– nasycené | 14,17 g |
– nenasycené | 17,78 g |
–– mononenasycené | 14,55 g |
–– polynenasycené | 3,22 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,20 g |
– cukry | 6,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové plece | Vepřová plec | 300 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce argentinského koření | Pepř černý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 22.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
nasekaná nať petržele | Petržel kořenová čerstvá |