Nutriční hodnoty (Ježkův dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 690 kJ / 2 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,66 g |
Tuky | 127,94 g |
– nasycené | 64,19 g |
– nenasycené | 50,04 g |
–– mononenasycené | 41,75 g |
–– polynenasycené | 8,29 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 346,14 g |
– cukry | 201,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
3 3 polévkové lžíce studené vody | Voda | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
90 g 90 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
100 ml 100 ml černé kávy | Káva espresso | 100 ml |