Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ježkův dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 690 kJ /
2 794 kcal
Bílkoviny61,44 g
– z toho živočišné bílkoviny37,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,66 g
Tuky127,94 g
– nasycené64,19 g
– nenasycené50,04 g
–– mononenasycené41,75 g
–– polynenasycené8,29 g
––– omega 30,66 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 381 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy346,14 g
– cukry201,00 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
3 3 polévkové lžíce studené vody Voda
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
100 ml 100 ml černé kávy Káva espresso 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.