Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s hráškem a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,25 g |
Tuky | 61,91 g |
– nasycené | 10,39 g |
– nenasycené | 43,51 g |
–– mononenasycené | 30,78 g |
–– polynenasycené | 12,74 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 64,40 g |
– cukry | 19,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater (nebo kachních) | Játra kuřecí | 500 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
150 g 150 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
mletý pepř dle potřeby | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 svazek 1 svazek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
drůbeží vývar (nebo voda) | Vývar kuřecí |