Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s hráškem a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 421 kJ /
1 296 kcal
Bílkoviny105,25 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,25 g
Tuky61,91 g
– nasycené10,39 g
– nenasycené43,51 g
–– mononenasycené30,78 g
–– polynenasycené12,74 g
––– omega 32,71 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,59 g
Sůl6,10 g
Sacharidy64,40 g
– cukry19,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater (nebo kachních) Játra kuřecí 500 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
150 g 150 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 150 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
mletý pepř dle potřeby Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 svazek 1 svazek petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
drůbeží vývar (nebo voda) Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.