Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na paprice a kysaném zelí v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 105 kJ / 1 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 153,08 g |
| – nasycené | 39,04 g |
| – nenasycené | 105,72 g |
| –– mononenasycené | 77,63 g |
| –– polynenasycené | 28,09 g |
| ––– omega 3 | 4,31 g |
| Vláknina | 16,88 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 36,04 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g vykostěných kuřecích stehen (bez kůže) | Kuře stehno s kůží | 550 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 150 g 150 g silnostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | 150 g |
| 200 ml 200 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 200 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| 3/4 lžíce 3/4 lžíce máslové jíšky | Jíška máslová | 11.25 ml |