Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s bylinkovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 750 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,01 g |
Tuky | 15,01 g |
– nasycené | 8,19 g |
– nenasycené | 4,72 g |
–– mononenasycené | 3,66 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 29,77 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 122,10 g |
– cukry | 39,10 g |
––– laktóza | 10,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 žlutá paprika (červená) | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
250 g 250 g termizovaného (jemného) tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
tymián (bazalka, pažitka - podle vlastní chuti) | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |