Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s bylinkovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 750 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,01 g |
| Tuky | 15,01 g |
| – nasycené | 8,19 g |
| – nenasycené | 4,72 g |
| –– mononenasycené | 3,66 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 29,77 g |
| Cholesterol | 44 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 122,10 g |
| – cukry | 39,10 g |
| ––– laktóza | 10,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika (červená) | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g termizovaného (jemného) tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tymián (bazalka, pažitka - podle vlastní chuti) | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |