Nutriční hodnoty (Salát ze zelených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 679 kJ / 5 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,66 g |
| Tuky | 16,02 g |
| – nasycené | 5,57 g |
| – nenasycené | 7,97 g |
| –– mononenasycené | 1,24 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 106,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,34 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 1 292,10 g |
| – cukry | 1 200,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg nezralých zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
| 12 12 středně velkých cibulí | Cibule čerstvá | 840 g |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 1 litr 1 litr octa | Ocet lihový | 1000 ml |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce celého pepře | Pepř černý | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nového koření | Nové koření | 30 g |
| několik několik bobkových listů | Bobkový list sušený |