Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prso a květákové placky (pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 105 kJ /
981 kcal
Bílkoviny86,74 g
– z toho živočišné bílkoviny82,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky63,39 g
– nasycené21,32 g
– nenasycené36,77 g
–– mononenasycené30,62 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,51 g
Vláknina5,24 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,95 g
Sacharidy13,29 g
– cukry10,71 g
––– laktóza5,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g uvařeného květáku Květák čerstvý 170 g
40 g 40 g uvařené mrkve Mrkev čerstvá 40 g
80 g 80 g sýra eidam 30% Sýr kravský tvrdý 30% 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
200 g 200 g kuřecího prsa (syrové) Kuře prso 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.