Nutriční hodnoty (Kuřecí prso a květákové placky (pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 105 kJ / 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 63,39 g |
| – nasycené | 21,32 g |
| – nenasycené | 36,77 g |
| –– mononenasycené | 30,62 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 5,24 g |
| Cholesterol | 690 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,95 g |
| Sacharidy | 13,29 g |
| – cukry | 10,71 g |
| ––– laktóza | 5,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g uvařeného květáku | Květák čerstvý | 170 g |
| 40 g 40 g uvařené mrkve | Mrkev čerstvá | 40 g |
| 80 g 80 g sýra eidam 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
| 200 g 200 g kuřecího prsa (syrové) | Kuře prso | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžička 1 lžička sádla | Sádlo vepřové | 15 g |