Nutriční hodnoty (Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 553 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,71 g |
Tuky | 23,11 g |
– nasycené | 3,54 g |
– nenasycené | 19,32 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 3,62 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 27,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,42 g |
– cukry | 39,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 velká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |