Nutriční hodnoty (Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 553 kJ / 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,71 g |
| Tuky | 23,11 g |
| – nasycené | 3,54 g |
| – nenasycené | 19,32 g |
| –– mononenasycené | 15,70 g |
| –– polynenasycené | 3,62 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 27,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,42 g |
| – cukry | 39,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 velká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |