Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 553 kJ /
610 kcal
Bílkoviny15,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,71 g
Tuky23,11 g
– nasycené3,54 g
– nenasycené19,32 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené3,62 g
––– omega 30,11 g
Vláknina27,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,42 g
– cukry39,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 400 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 velká hruška Hruška čerstvá 130 g
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.