Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná frittata s pečenou dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 068 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny92,36 g
– z toho živočišné bílkoviny90,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,74 g
Tuky83,43 g
– nasycené26,44 g
– nenasycené36,80 g
–– mononenasycené29,73 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,55 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 1,52 g
Sůl3,44 g
Sacharidy19,95 g
– cukry9,75 g
––– laktóza0,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 8-10 vajec Vejce slepičí 630 g
1/2 1/2 máslové dýně Dýně máslová čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
uzená paprika Paprika uzená
1 1 dlouhá bílá ředkev Ředkev bílá čerstvá
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
cherry rajčata Rajčata cherry
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy Šťáva z limetky 30 ml
1 kousek 1 kousek zázvoru Zázvor sušený
sušený medvědí česnek Česnek medvědí sušený
50 g 50 g nastrouhaného nízkotučného ementálu Ementál 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.