Nutriční hodnoty (Vaječná frittata s pečenou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
| Tuky | 83,43 g |
| – nasycené | 26,44 g |
| – nenasycené | 36,80 g |
| –– mononenasycené | 29,73 g |
| –– polynenasycené | 7,07 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,55 g |
| Cholesterol | 2,38 g |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,44 g |
| Sacharidy | 19,95 g |
| – cukry | 9,75 g |
| ––– laktóza | 0,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 8-10 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
| 1/2 1/2 máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| 1 1 dlouhá bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 30 ml |
| 1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
| 50 g 50 g nastrouhaného nízkotučného ementálu | Ementál | 50 g |