Nutriční hodnoty (Vaječná frittata s pečenou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 83,43 g |
– nasycené | 26,44 g |
– nenasycené | 36,80 g |
–– mononenasycené | 29,73 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,55 g |
Cholesterol | 2,38 g |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,44 g |
Sacharidy | 19,95 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 0,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
1/2 1/2 máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
1 1 dlouhá bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 30 ml |
1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
50 g 50 g nastrouhaného nízkotučného ementálu | Ementál | 50 g |